СПИСАНИЕ "СОЦИАЛНО-ИКОНОМИЧЕСКИ АНАЛИЗИ"
ВЕЛИКОТЪРНОВСКИ УНИВЕРСИТЕТ "СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ" - УНИВЕРСИТЕТСКО ИЗДАТЕЛСТВО

Потенциал за развитие на гурме туризма в България


Автори:
Анелия Петкова Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“, България

Страници: 69-70

Резюме:


Purpose of the report is to analyze Bulgaria’s potential for development of gourmet tourism. What are the opportunities for this sector in tourism and what resources have to be imposed on Bulgarian and international market as “gourmet destination”. In the report are examined the reasons for increasing the gourmet culture of tourists and preconditions for development of gourmet tourism in Bulgaria.


Ключови думи:

food, gourmetculture, gourmettourism, potential for development

Изтегляне


898 изтегляния от 8.7.2016 г.
Изтегляния по държави
NA (495) / Bulgaria  (93) / Canada  (1) / China  (2) / Cote D'Ivoire  (1) / Europe  (2) / France  (4) / Germany  (55) / Poland  (2) / Portugal  (2) / Romania  (1) / Russian Federation  (13) / Sweden  (2) / Turkey  (2) / Ukraine  (5) / United Kingdom  (44) / United States  (173)